31 Ocak 2011 Pazartesi

Machu Picchu Resimleri

Machu Picchu Resimleri ve Machu Picchu Fotoğrafları







Machu Picchu bugüne kadar çok iyi korunarak gelmiş olan bir İnka antik şehridir.7 Temmuz 2007 tarihinde,Dünyanın Yeni Yedi Harikası’ndan biri olarak seçilmiştir.

Machu Picchu Nerededir: And Dağları ‘nın bir dağının zirvesinde, 2.360 m yükseklikte, Urubamba Vadisi üzerinde kurulmuş olup. Peru’nun Cusco şehrine 88 km mesafededir.

Tac Mahal Resimleri

Tac Mahal Resimleri ve Tac Mahal Fotoğrafları








Taç Mahal Nerede: Babür İmparatorluğu’nun 6. hükümdarı Şah Cihan (Şah-ı Cihan:Dünyanın Şahı) (1593-1666) tarafından, o zamanki imparatorluğun başkenti olan Hindistan’ın Agra şehrinde, Jumna (Yamuna) Nehri’nin kıyısında yaptırılmıştır.

Amman Resimleri

Amman Resimleri ve Amman Fotoğrafları. En güzel Amman Resimleri sitemizde

Amman nerede: Amman Ürdün Krallığının başkenti.

30 Ocak 2011 Pazar

Karayip Adaları Resimleri

Karayip Adaları Resimleri ve Karayip Adaları Fotoğrafları











Karayipler ya da Batı Hint Adaları, Karayip Denizi’ni, adalarını ve çevreleyen sahilleri kapsayan bölge. Bu adalar, Florida’nın güneyinden başlayarak bir kıvrım oluşturarak Güney Amerika’da Venezuela’nın kuzey batısına dek iner. Bölgede 7000 dolayında ada, adacık ve kayalık bulunur. Bunlar yirmi beş bağımsız ülke ya da sömürge oluşturur.

Hong Kong Resimleri

Hong Kong Resimleri ve Hong Kong Fotoğrafları











Çin’in güney kıyısında bulunan, 1 Temmuz 1997 tarihine kadar Britanya Krallığına bağlı sömürge ve adalar grubuyken, bu tarihten itibaren Çin Halk Cumhuriyeti’ne bağlı özel yönetim bölgesi olmuştur. Hong Kong; Hong Kong Adası, Kowloon Yarımadası ve 235 kadar küçük adadan meydana gelmiştir. Hong Kong, Asya’nın en büyük serbest pazarı ve limanı, en işlek ticaret, endüstri ve turizm merkezidir.

Melbourne Resimleri

Melbourne Resimleri ve Melbourne Fotoğrafları






29 Ocak 2011 Cumartesi

Nemrut Resimleri

Nemrut Resimleri ve Nemrut Dağı Fotoğrafları

Nemrut Nerededir: Nemrut Dağı Güneydoğu Anadolu bölgesinin Adıyaman ilinde kahta ilçesi Ankar dağları yakınında 2.150 metre yüksekliğinde bir dağdır.Nemrut Dağı Güneydoğu Anadolu bölgesinin Adıyaman ilinde kahta ilçesi Ankar dağları yakınında 2.150 metre yüksekliğinde bir dağdır. En güzel Nemrut Resimleri sizler için yayınladık.

Ayder Yaylası Resimleri

Ayder Yaylası Resimleri ve Ayder Yaylası Fotoğrafları

Ayder Yaylası nerededir: Ayder yaylası, Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinin 19 km güneydoğusunda yeralan 1350 m rakımda ladin ve kayın ormanlarıyla kaplı bir yayladır.